2013. október 28., hétfő

Látogatás~

Sziasztok ^^

Ezt is megéltem, végre egy vidám PruHun :D Meg kell köszönnöm legjobb barátnőmnek, amiért ezeket a szavakat adta ^^ (A blogját itt láthatjátok, egy kis reklám neki ^^)

  • Páros: PruHun
  • Szavak: napszemüveg, lakás, fehér
  • Cím: Látogatás



Poroszország sietősen öltözött fel, mivel vendéget várt lakásába. A hófehér falon kacéran játszadozott a reggeli napfény, a nyitott ablakon hűs szellő szökött be, felfrissítve a levegőt. Szerencséjére öccse már előző nap bevásárolt, így azzal már nem sokat kellett törődnie. Arra mindenképp ügyelt, hogy magyar bora legyen otthon. Napszemüveget csúsztatott orrnyergére, megvédve ezzel szemeit a túlontúl erős napfénytől, igazított még egy utolsót ruháin.
Amikor meghallja a csengőt kettesével szedve a lépcsőfokokat, lesietett, és még gyorsan megigazította haját az előszobai tükörben, mielőtt ajtót nyitott.
- Örülök, hogy látlak - mondta Magyarország. - Bár, szerintem nem akarom tudni, hogy miért hordasz a lakásban napszemüveget - vonta fel a szemöldökét mosolyogva, majd belépett.
- Tökéletességem jobban néz ki benne - magyarázta a házigazda.
- Persze-persze - legyintett.
- Valami italt esetleg? - A porosz felemelt egy borosüveget.
- Magyar? - érdeklődött a lány.
- Mi más lenne.
- Akkor elfogadom - mosolygott a magyar. - Köszönöm - mondta, és készségesen elvette a vöröslő folyadékkal félig töltött poharat, amit Poroszország felé nyújtott.
Erzsébet résnyire nyitotta száját és megdöntve a poharat, egy keveset engedett lezúgni a torkán. Megérezve a fűszeres ízt, végignyalt telt ajkain és elmosolyodott.
- Még mindig ez a legjobb bor.
- Én is megkóstolnám engedelmeddel… - a porosz incselkedően rávillantotta mosolyát, majd gyorsan ajkaira mart, szenvedélyes csókcsatába invitálva a lányt. Elválva tőle Gilbert vigyorogva nézte az elvörösödött smaragdszeműt.
- Tényleg jó az aromája - duruzsolta. - Bár nem hiszem, hogy rendesen meg tudtam volna ízlelni.
 Poroszország
újabb csókért hajolt volna a magyarhoz, mire Erzsébet az albínó szájához nyomta a poharat, mire a férfi csodálkozva pislogott.

- Meg akartad kóstolni, nem? Nem foglak megakadályozni - mondta Magyarország játékos vigyorral arcán.

4 megjegyzés:

  1. Mikor is adtam a szavakat, szeptember második hetében?:D Külön örülök neki, hogy Magyarország is benne van.:))) És amúgy (bár tudod, hogy nem ismerem a szereplőket) nekem tetszik!:)♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj az... megfeledkeztem róla, és örülök, hogy tetszik ^^

      Törlés
  2. Nyuuu, ez nagyon cuki lett. Te valahogy teljesen elhiteted velem, hogy ők egy pár, és ez másnak eddig nem sikerült ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És végre nem szenvednek ^^ Annyira örülök, hogy sikerült valami normálisat írni velük :D

      Törlés